Ditte Wiese Winther-RasmussenDitte Wiese Winther-Rasmussen

Marts 1978: Det sneede. Voldsomt. Det havde sneet i flere dage og byen gik i ét med alt det hvide. En skikkelse stred sig gennem vejret og brød alt det hvide med sit lange, stribede halstørklæde. Kvinden i sneen krummede sig sammen i smerter og støttede sig op af telefonboksen på hjørnet for enden af husblokken.

Sådan kunne historien om mit liv starte. For kvinden er min mor, og hun var på vej til telefonboksen for at ringe efter en taxa, som skulle køre hende til fødeklinikken, så jeg kunne komme til verden.

Ord har altid været en stor del af mit liv. Som ung skrev jeg mange noveller og digte. Siden skrev jeg mange opgaver og synopser, vejledninger og strategier, statusopdateringer og pressehistorier, tekster til hjemmesider og nu også bøger.

Jeg har en forkærlighed for det skæve, det rå og det ærlige – især når jeg selv arbejder med ordene. Jeg er ikke til vat og candyfloss. Men kærlighed og omsorg ❤
Som verden står nu, så er jeg vild med at skrive til unge om unge. Det er her at alt er på spil – som jeg husker det i hvert fald.

 

Udgivelser kan du se her

 

Kort fakta:

Født i Silkeborg 18. marts 1978 midt i den engelske FA Cup-finale

Debutroman: PROVINSPIS (marts 2017)

Har boet i Ejby, Fyn; Silkeborg, Aalborg, Frederiksberg og København NV. Bor nu lige uden for Køge

Gift og har to børn

Ryger lakridspiber

Mit professionelle liv kan du se mere af her på LinkedIn